Æggewrap
Der er bare nogle ting, der er sjovere, når de spises på en anden måde. Ting pakket ind i en æggewrap er lige i samme boldgade. Det er super hurtigt og let lige at piske ingredienserne sammen og smække på panden. På få minutter kan du have wraps til aftensmad og/eller frokost. De kan fyldes med, hvad du lyster. Jeg bruger ofte et lag Buko, salat/kål og noget kød – f.eks. skinkestrimler, tilberedt kylling eller steg. På den måde kan du også samtidig bruge eventuelle rester. I og med de er lavet på æg, får du også en god portion protein serveret med din wrap. Men vær opmærksom på, at selv om de ikke syner af meget, så mætter de rigtig meget.
Æggewrap
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 5 minutter min
Antal 1 person
Ingredienser
- 2 stk. æg
- 25 g. Buko/Philadelphia med smag
- 1 spsk. Havrefiber Alternativt Pofiber
- Salt, peber og andre krydderier
- Smør til stegning
Sådan gør du
- Pisk æg, Buko, havrefiber og krydderier sammen i en skål
- Varm panden op og lad en klat smør smelte derpå
- Hæld æggemassen på panden og lad den stege, til den er blevet fast
- Vend æggewrappen med et par paletknive, så den også bliver stegt på den anden side
- Hæld æggewrappen over på en tallerken og fyld den med hvad, du har lyst til. Jeg bruger ofte at smøre den med lidt Buko og komme salat, agurk og stegt kylling i, inden jeg lukker den med en kødnål
Pingback: Æggewrap pizza - den superhurtige aftensmad • Lowcarb Livsstil