Om mig

Mit navn er Benedikte Jensen, og her vil jeg fortælle lidt om mig selv.
Jeg har levet på lowcarb kost siden 2019. Jeg påbegyndte min rejse udi lavkulhydratkost, fordi jeg havde et ønske om at tabe mig. Jeg havde tidligere tabt mig 16 kg. på almindelig fedtfattig kost og masser af daglige skridt, men det holdt ikke ved. Jeg udviklede hælspore, og den daglige motion stoppede derfor ret brat i en periode. Det gjorde, at den almindelige fedtfattige kost slet ikke kunne bære et større vægttab. Jeg gik og følte mig sulten hele tiden, maden smagte ikke af meget og jeg blev aldrig fan af kalorietælling. Så jeg tog alle kiloene på igen.

I 2019 tog jeg et valg om, at kigge nærmere på lowcarb kost. Jeg havde længe fulgt med hos Madbanditten, og eftersom jeg var træt af alle mine mange kilo, besluttede jeg mig for at gå all-in. Nu skulle den have en over nakken med lowcarb kost. Jeg lever lowcarb, men en blanding af striks keto og liberal lchf. Det er den måde, jeg kan få hverdagen, livet og kosten til at hænge sammen

Kontakt - Om mig - Benedikte Jensen - Lowcarb Livsstil

I efteråret 2021 påbegyndte jeg uddannelsen til kostvejleder med speciale i LCHF/KETO kost. Dette gjorde jeg for at kunne hjælpe andre med at tage på lowcarb rejsen. Hvis du ønsker hjælp, vejledning eller opskrifter, er du derfor mere end velkommen til at snuse rundt på hjemmesiden samt kontakte mig. Med tiden vil der komme forløb, madplaner og meget mere. På den måde ønsker jeg, at vi kan få bredt lowcarb kosten mere ud til at favne flere mennesker. Det er en kost, der kan hjælpe mange med alle de gavnlige effekter, denne kost har. Både i forhold til vægttab og insulinresistens, men også i forhold til et stabilt blodsukker og vægtstabilitet.

Lowcarb kost har indtil videre været medvirkende til et vægttab på 49,3 kg. for mig selv