fbpx

Æggewrap pizza

Æggewrap pizza må være noget nær den hurtigste og letteste aftensmad at sætte på bordet. Den er virkelig nem, hvis du lige skal have en enormt mættende omgang til dig selv. I al sin enkelthed er det bare opskriften på æggewrap behandlet lidt som en pizza. Æggewrappen, som er enormt mættende, danner nemlig bund for noget fyld og spises med en lækker, tyk og cremet dressing. 

Pizzaen kan varieres med det fyld, du nu lige har lyst til eller har i køleskabet. Den kan serveres både varm og kold. Den fungerer jo endda til at blive serveret med eventuelle kødrester, du har i køleskabet. Jeg kan forestille mig, den også ville være lækker med en omgang stegt, krydret fars. Da bunden er lavet på æg og den desuden serveres med en cremet cremefraiche dressing, ligger den tungt i maven. Langt mere mættende end man umiddelbart skulle tro, når man lige ser den.

Æggewrap pizza - LCHF Lowcarb KETO - tilbehør til aftensmad - Lowcarb Livsstil

Æggewrap pizza

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Antal 1 person

Ingredienser
  

Pizza

 • 1 stk. Æggewrap
 • 25 g. Buko pikant
 • 100 g. Skinkestrimler
 • ½ stk. Peberfrugt
 • 50 g. Gouda eller anden god ost

Dressing

 • 50 g. Creme fraiche 18 %
 • 25 g. Buko pikant
 • 2 tsk Sukrin+

Sådan gør du
 

 • Bag æggewrap som beskrevet i opskriften på æggewrap
 • Lad æggewrap være bunden og fordel buko herpå
 • Fordel skinkestrimler, peberfrugtringe, osteskiver og eventuel anden topping på "pizzabunden"
 • Bland ingredienserne til dressing og fordel det på toppen

Nysgerrig på mere? Se flere opskrifter HER

Læg en kommentar