Bagte asparges
Bagte asparges er ét af de slags tilbehør, som jeg gerne hiver frem, når der enten er asparges på tilbud og/eller jeg bare har lyst til noget nemt og velsmagende. Her får du den sprøde asparges kombineret med den salte, fede smag af god bacon. Det er en vinderkombination. Især når det er sæson for asparges med virkelig meget smag. De fungerer som nem og hurtig tilbehør til alle former for kød. Samtidig er de taknemmelige og kan spises, som de er eller kombineres med en dip, sovs eller dressing. Det er helt op til sammenhængen og din egen smag.
Bagte asparges
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Antal 2 personer
Ingredienser
- 3 bundter Asparges
- 300 g. Bacon i skiver
Sådan gør du
- Knæk det nederste af aspargesne af og smid ud
- Fordel asparges i passende bundter og vikl baconskiver omkring hvert bundt. Jeg plejer at bruge 2-3 skiver til hvert bundt
- Læg bundterne på bagepapir på en bageplade
- Steg dem i en forvarmet ovn på 200 grader varmluft i 20 minutter