Frokostboller

Jeg har længe savnet nogle lækker boller, der var perfekte at tage med i madpakken. Det har jeg fundet her i disse frokostboller. De er super hurtige at røre sammen og er rigtig gode i madpakken. Selv dagen efter er de stadig bløde og lækre, så dem laver jeg i perioder flere gange ugentligt. De har fordelen af, der ikke er ost i – ud over hytteosten. Derved får de ikke den ostesmag og -konsistens, som meget lowcarb bagværk ellers godt kan få. Lupinmelet gør samtidig selve brødet meget smagsneutralt, hvilket også er en fordel.

Jeg plejer at smøre dem med lidt smøreost og så fylde dem med salat, agurk, peberfrugt, pålæg og mayonnaise. Så er det en madpakke der både mætter og smager fantastisk. Absolut anbefalelsesværdige.

Frokostboller - LCHF bagværk brød | Lowcarb Livsstil

Frokostboller

Tilb. tid 20 minutter
Antal 4 stk.

Ingredienser
  

  • 3 stk. æg
  • 200 g. hytteost
  • 3 spsk. havrefiber
  • 3 spsk. lupinmel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. salt

Sådan gør du
 

  • Forvarm ovnen til 175 grader varmluft
  • Pisk æg og hytteost sammen til en jævn masse
  • Tilsæt de øvrige ingredienser og rør dejen godt sammen
  • Lad dejen hvile 5 minutter
  • Form 4 store boller med en spiseske og glat dem lidt ud (men ikke for flade) på en bageplade med papir
  • Bag bollerne i 20 minutter og lad afkøle på en rist

Nysgerrig på mere? Se flere opskrifter HER

Læg en kommentar