Vaniljemuffins med touch af jordbær
Jeg er vildt glad for muffins. De er nemme at bikse sammen og automatisk portionsindelt. For en som mig, der ikke altid er helt god til at styre sine mængder, når det kommer til søde sager, der er det et absolut plus. Jeg har bagt vaniljemuffins en gang tidligere, men hvor de var med chokolade, fik jeg lyst til noget andet. Jeg kalder dem vaniljemuffins med touch af jordbær, fordi jordbærsmagen ikke er så gennemtrængende. Den spøger lidt blandt vaniljen, og jeg kunne egentlig godt lide det.
(Reklame) Både lupinprotein og frysetørret jordbærpulver køber jeg hos KoRo Denmark, og da jeg har et samarbejde med dem, kan du bestille der og få 5 % rabat på din ordre ved at benytte rabatkoden BLUBBERBELLY.
Vaniljemuffins med touch af jordbær
Tilb. tid 30 minutter min
Antal 9 stk.
Ingredienser
- 100 g. smeltet smør
- 100 g Sukrin gold
- 3 stk. æg
- t tsk bagepulver
- 1 tsk vaniljepulver
- 1 dl mandelmel almindeligt af malede mandler
- 1 dl havrefiber
- 1 dl lupinprotein
- 2 tsk frysetørret jordbærpulver
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 175 grader
- Pisk æg og smeltet smør godt sammen
- Tilsæt sukrin gold og pisk det godt ud
- Tilsæt de øvrige ingredienser og rør det hele godt sammen
- Fyld i muffinsforme ca ½ op, da de hæver en del op ved bagning
- Bag muffins i 20-25 minutter