Løgringe
Okay, skal vi lige tage et øjeblik og tænke over, hvor lækkert løgringe – løg indhyllet i bacon lyder? Jeg kan fortælle dig, at det er lige så lækkert, som det lyder. Det er den perfekte lowcarb treat til en skøn, saftig burger eller som dyppe-snack til festlig lejlighed med lækker dip.
Og så består det i al sin enkelthed kun af to ingredienser; løg og bacon. Det bliver nærmest ikke lettere. Okay, du får lidt fedtede fingre af at lave dem, men ærligt – målet er altså værd at tage det med for. De er blevet helt uundværlige herhjemme, når menuen står på åben salatburger, for det ér bare en federe måde lige så få både løg og bacon med i burgeren på. Når først du har prøvet det, vil du med garanti give mig ret.
Løgringe
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Antal 2 personer
Ingredienser
- 1 stk. Løg
- 200 g. Bacon i skiver
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 200 grader varmluft
- Skræl løg og skær det i ca. 0,5 cm. brede skiver
- Del lagene fra hinanden og smid de inderste ud
- Vikl bacon rundt om løgringen hele vejen rundt
- Bag i ovnen på 200 grader varmluft i 25 minutter
Pingback: Åben salatburger • Lowcarb Livsstil