fbpx

Mini madplan (vinter) til lowcarb livsstil

Står du en gang imellem og er fantasiforladt, når det kommer til aftensmaden? Det er der rigtig mange, der har problemer med. Især på lowcarb kost, hvor det især i starten kan være svært at finde hoved og hale i at få sammensat gode, solide måltider.

I denne mini madplan får du ernæringsberegnede opskrifter til en uges aftensmad. Det er opskrifter, der alle er lowcarb (dog ikke alle keto-venlige) og giver mæthed.

I denne mini madplan er der fokus på hverdagsmad, hvor hele familien kan være med. Samtidig er det opskrifter med mange basisingredienser, så du ikke skal ud og købe alverdens specialprodukter.

Med denne madplan i hånden kan du lave nem og lækker hverdags lowcarb mad til hele familien. Den indeholder 6 opskrifter til en uge – den ene dag er der beregnet mad til 2 dage, så du har en nem dag.  Den indeholder kun aftensmad. I flere af opskrifterne kan du nemt skifte ingredienser ud, som du lyster.

Download den gratis på nedenstående knap. E-bogen er 100 % gratis og til fri afbenyttelse. Har du ris, ros eller kommentarer er du mere end velkommen til at sende mig en mail på benedikte@lowcarb-livsstil.dk

Mini madplan vinter Lowcarb Livsstil

Skulle du være blevet interesseret i mere, er du velkommen til at tage et kig på mine opskrifter og blogindlæg