fbpx

Kyllingemeatza

Første gang jeg hørte om kyllingemeatza, var jeg rimelig skeptisk. En bund af kyllingefars med grønt og mere kød ovenpå!? Det lød lidt for underlig. Enhver ved at en god pizza består af en knasende sprød bund og så topping. Men jeg prøvede det. Og godt jeg gjorde det, for det er efterhånden blevet en kending herhjemme. Det er nemt, hurtigt og lige til at gå til, uanset hvad køleskabet rummer. Det eneste, der går igen hver gang er bunden af kyllingefars, æg , ost og krydderier. Ting jeg altid har hjemme. Toppingen varierer fra gang til gang – noget af det, jeg virkelig elsker. På den måde kan jeg nemlig bruge eventuelle rester fra køkken, køleskab og fryser. Nogle gange har jeg spinat i køleskabet, andre gange kål. Nogle gange har jeg pølser på lager, andre gange en gang skinke. Og så masser af ost på toppen som en rigtig pizza. Hvis du endnu ikke har prøvet, så spring ud i det.

Kyllingemeatza - LCHF Lowcarb KETO - tilbehør til aftensmad - Lowcarb Livsstil

Kyllingemeatza

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser
  

Pizzabunden

 • 500 g. Kyllingefars
 • 1 stk. Æg
 • 100 g. Revet ost Gerne en med smag
 • Salt og peber

Topping

 • 100 g. Kyllingepølser
 • 50 g. Frisk spinat
 • 1 dl. Sukkerfri ketchup
 • 100 g. Revet ost Gerne en mild - jeg brugte Klovborg

Sådan gør du
 

Pizzabund

 • Forvarm ovnen til 200 grader varmluft
 • Bland kyllingefars med æg, revet ost, salt og peber
 • Læg bagepapir på en plads og fordel farsen herpå - jo tyndere, des "sprødere"
 • Forbag pizzabunden i 10 minutter

Pizza

 • Lad pizzabunden køle lidt af og fordel herefter den sukkerfri ketchup på hele bunden
 • Fordel spinat på pizzaen
 • Skær pølser i stykker og fordel ovenpå spinaten
 • Riv ost til topping og drys ud på pizzaen
 • Bag pizzaen i 5-8 minutter

Nysgerrig på mere? Se flere opskrifter HER

Læg en kommentar