fbpx

Tunvaffel

Tunvaffel er én af de ting, jeg absolut bliver ved med at vende tilbage til igen og igen. Vaflen er nem og hurtig at lave. Den indeholder forsvindende få ingredienser. Den kan styles, som man lige har lyst til den pågældende dag. Og samtidig fungerer den eminent både som morgenmad og frokost. Ja også som mellemmåltid eller nem aftensmad. Den er blevet en af mine absolutte go-to ting i køkkenet og en mokost (mokost+frokost) jeg selv vender tilbage til med glæde. Jeg spiser jo kun frokost og springer morgenmaden over, og her falder valget ofte på en tunvaffel med forskellig topping.

Oftest bruger jeg et lag salat, ost og et lag pålæg (f.eks. hamburgerryg, kyllingepålæg eller ligende) og mayo. Dertil lidt grønt i form af agurk og ofte enten cherrytomater eller lidt peberfrugt. Det kan styles 100 % efter smag og lyst på pågældende tidspunkt.

Tunvaffel - morgenmad og frokost opskrifter LCHF lowcarb KETO - Lowcarb Livsstil

Tunvaffel

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Antal 1 person

Ingredienser
  

 • 1 dåse tun I vand
 • 2 stk. æg
 • 2 skiver ost
 • Pålæg
 • Topping Eks. agurk, tomat, peberfrugt

Sådan gør du
 

 • Paninijern varmes op
 • Tun drænes for vand og blandes med æggene
 • Blandingen bages i paninijernet til vaflen er færdigbagt - den er færdig, når den let slipper jernet
 • Tunvaflen fyldes med valgfri tilbehør. Jeg bruger oftest et lag ost, et lag pålæg og så mayonnaise, agurk og tomatskiver
Tunvaffel - morgenmad og frokost opskrifter LCHF lowcarb KETO - Lowcarb Livsstil
Tunvaffel - morgenmad og frokost opskrifter LCHF lowcarb KETO - Lowcarb Livsstil
Tunvaffel - morgenmad og frokost opskrifter LCHF lowcarb KETO - Lowcarb Livsstil

Nysgerrig på mere? Se flere opskrifter HER

2 comments

 1. Heidi Scheuerlein

  Svar

  Hejsa🙂
  Jeg er på keto og har været det siden 1 august i år. Det har og er en fantastisk livsstilsændring. Og kommer ikke tilbage til min gamle livsstil.
  Når jeg sidder og kigger dine lækre opskrifter igennem finder jeg ingen energiberegninger som ved andre opskrifter. Hvor finder jeg det henne? Skal man betale et beløb eller hvordan foregår det?
  Kh
  Heidi Scheuerlein

  • benedikte

   Svar

   Hej Heidi.
   Hvor er det skønt, du er kommet så godt i gang 🙂 Nej jeg har desværre ikke energiberegninger på opskrifterne på hjemmesiden. Det har jeg kun i opskrifterne, der er i madplanen, du finder i topmenuen.
   Mvh. Benedikte

Læg en kommentar