Keto carbonara

Keto carbonara er en rigtig comfort food ret. Den egner sig fortrinligt til de kolde dage og vintermånederne. Dens milde smag og store mæthed passer til de fleste. Det er derfor en ret, der egner sig til både voksne og børn. Selv om den er fuld af kål, er det en nem måde at spise en masse grøntsager på. Dens milde smag kommer af spidskålens mildhed, fløden og æggeblommerne. Det kreerer en fløjsblød smag, der smager de fleste.

Denne carbonara er hurtig at lave, da det meste forarbejde faktisk bare er snitning af kålen. Resten foregår med simring i gryden, mens fløden og æggeblommerne gør deres virkning. Absolut go-to ret, når der er behov for en aften med lækker og hurtig comfort food og når vinteren banker på.

Keto carbonara - opskrifter - aftensmad - Lowcarb Livsstil

Keto carbonara

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 1 stk. spidskål
  • 2 pk. fedtreducerede bacontern Fra Rema1000
  • 1 stk. løg
  • 250 ml. fløde
  • 4 stk. æggeblommer
  • Salt og peber
  • Olivenolie

Sådan gør du
 

  • Bacontern og løg svitses i lidt olivenolie
  • Når de er svitset lidt, tilsættes spidskålen, der er snittet fint i strimler
  • Det får lov at stå og falde lidt sammen
  • Æggeblommer og fløde piskes sammen og hældes i gryden til kålen
  • Blandingen får herefter lov at stå og simre lidt tid og tykne i konsistensen under jævnlig omrøring
  • Smages til med salt og peber

Nysgerrig på mere? Se flere opskrifter HER

Læg en kommentar