Broccolisalat

Broccolisalat er en af vores faste go-to retter herhjemme. Den fungerer til alle former for kød. Den kan serveres både lun (fra de kogte broccoli og sprødstegte bacontern) eller kold. Især til sommerens grillmad er retten fænomenal, da den føles let, men lægger en god solid mæthed med broccoliens fibre og creme fraichens fedt.

Broccolisalat er en taknemmelig ret, man kan variere, som man lyster. Den jeg giver opskriften på her, kan kaldes en basis-salat. Den er på få ingredienser – faktisk kun broccoli, rødløg, bacontern og broccoli ud over creme fraichen. Den kan let udvides f.eks. med peberfrugter, sukkerærter eller asparges. Hvis du har flere udvidelsesforslag, er du velkommen til at lægge en kommentar.

Broccolisalat - opskrifter - aftensmad - Lowcarb Livsstil

Broccolisalat

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 1 stk. broccoli
  • 1 stk. rødløg
  • 200 g. creme fraiche 9 %
  • 200 g. bacontern
  • Sukrin+

Sådan gør du
 

  • Broccoli skæres i små buketter og koges let i letsaltet vand
  • Creme fraiche blandes med sukrin+ i en skål - mængden af sukrin+ er efter smag
  • Rødløg skæres i skiver og blandes i creme fraichen
  • Bacontern steges sprøde på en pande
  • Den kogte broccoli og de sprøde bacontern tilføjes til creme fraiche blandingen
  • Går godt som tilbehør til alle slags kød og kan serveres både kold og varm

Nysgerrig på mere? Se flere opskrifter HER

1 Comment

  1. Pingback: Blomkålssalat • Lowcarb Livsstil

Læg en kommentar